Rådgivnings Café

Hovedbiblioteket mødelokale 2 , 1 sal

Rådgivnings café holder åben den 1. lørdag i måneden kl. 11-13 og hver den 3. mandag i måneden kl. 16.30 – 18.

Der er Kaffe eller Te og kage

Der er både mulighed for personlig rådgivning og bare at hygge sig med andre ligestillede.

Grete Boisen

Pensionist. Arbejdet en årrække på Audiologisk afdeling. Bruger af elektronisk hørehjælp gennem 60 år, først 45 år med høreapparat og derefetr 15 år med implant i det indre øre. Deltager i rådgivningen, primært brug af høreapparat /CI og kommunikationsbesvær i hverdagen.
Peter Lundh

Peter kan vejlede om valg af høreapparater via mail. Han har arbejdet med udvikling af høreapparater det meste af sit liv. Han rådgiver gerne om Høreapparater ig Coclear implant

Karin Hovgaard Christiansen

Karin er pensioneret fra et job i sundhedsvæsnet og har er faring med undervisning og rådgivning.

Karin er med i dansk handicaporganisationer og i Høreforeningens udvalg om tolkebistand.

Hun rådgiver om høreapparater, Coclear Implant og kommunikationsudstyr til TV og mobiltelefon .

Helle Husted-Andersen

Er uddannet Biolog og  Kiropraktor, men nu arbejder jeg mest med haven og høreforeningen.

Har tabt hørelsen på det ene øre pga. sygdommen Morbus Meniere

Kan rådgive i Meniere og høreapparater , men er bedst til diverse Apps og optimering af brugen af høreapparater

Kirsten Rasmussen

Kirsten er frivillig i Gentoftes lokale høreafdeling, hun deltager i rådgivningen på Gentoftes Hovedbibliotek. Hun er hørehæmmet og har haft høreapparater i 40 år.

Kirsten står for mange af vores motionstilbud og er især glad for vores Yoga for hørehæmmede.

Høreforeningen

Meld jer ind i høreforeningen og få alle de fordele som følger med:

• Kom i kontakt med andre i samme situation
• Få faglig vejledning om din hørelse
• Deltag i arrangementer med hørehensyn
• Få vores flotte og nærværende medlemsblad Hørelsen 6 gange årligt (4 numre i prøveperioden)
• Få viden og information om dine rettigheder og muligheder

Med et medlemskab støtter du også vores politiske arbejde for bedre vilkår for mennesker med høretab og øresygdomme.

Meld dig ind

her